Garra Rufa visjes​

 

… de nieuwste wellness ervaring!
Originele Turkse (Kangal) Garra Rufa vissen

Aanbieding: van € 19,95 voor € 15,00
Deze bijzondere ervaring met de garra rufa visjes is nu te beleven voor  €15,00 per persoon. De behandeling duurt 15 minuten.

Eerst is het best spannend maar……dan ervaart u de ontspanning, het lachen en het prettig voelen van het Skinfish® arrangement. Daarna ziet u de resultaten van de exclusieve Skinfish wellnessbaden in een unieke sfeervolle omgeving.
Uw huid wordt door de (dokters)visjes gemasseerd en voelt hierna weer fluweelzacht aan. De twinkeling op de huid ondergaat u in de speciale voetenspa’s die voldoen aan de strenge eisen voor gezondheid en hygiëne voor zowel de gast als voor de vissen.
Lekker eten en drinken maken uw “welzijn” ontspannend compleet!Garra rufa
Een andere benaming voor de Garra rufa is ook doktersvis, massagevis of knabbelvisje. De visjes komen oorspronkelijk uit de wateren van Turkije, Iran, Syrië en Irak. Zij leven vooral van dode huidcellen en uw voeten komen heerlijk tot rust terwijl de visjes in het lekkere warme water hun werk doen. De visjes (4 tot 8 cm) leven in water van 32°C tot 40°C. Wij gebruiken de modernste zuiveringstechnieken om de biologische habitat op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Daar de waterkwaliteit voor zowel de visjes als onze gasten van belang is wordt het water regelmatig door een waterinspectiedienst gecontroleerd.
Een compleet nieuwe belevenis!

Om te weten
- Gebruik op de dag dat u komt geen body lotion en handcreme's en dergelijke, anders bestaat de kans dat de vissen u mijden.
- Indien u open wondjes aan handen of voeten heeft of schimmelnagels, kunt u geen gebruik maken van onze Fish-spa's.

Direct reserveren

Fluweelzachte voeten

Fluweelzachte voeten